Početna Izbor Želite nekoliko dana provesti samo s prijateljicama, mi znamo i gdje!

Želite nekoliko dana provesti samo s prijateljicama, mi znamo i gdje!

4
0

Umorni ste i opterećeni od svega. Obaveze na poslu, kućanski poslovi, brige oko djece i ova neizvjesna vremena ne idu vam na ruku? Vaša vam ženska intuicija kaže da usporite i predahnete? Poslušajte je! Zbog čega ne biste duge telefonske razgovore s prijateljicama zamijenili zajedničkim druženjem na putovanju na kojem ćete ponovo napuniti baterije. Za promjenu neka drugi kuhaju i rade. Rezervirajte odmor u wellness hotelu, poput hotela Well u Termama Tuhelj, i najmanje dva, tri dana uživajte u saunama, kupkama, zaplivajte u bazenu i opustite se u omiljenom wellness i beauty tretmanu u omiljenom ženskom društvu.

Ožujak je u poznatim zagorskim termama kao stvoren za takva druženja. Ne samo da se tamo slavi Dan žena, nego je čitav mjesec tradicionalno posvećen ženama, pa vas očekuju atraktivni paketi za prijateljice, a odaberete li, primjerice, paket Spa opuštanje, druga osoba ostvaruje popust na smještaj od 50 posto.

Želite li za svoje žensko društvo intimniji kutak, za vas je kao stvorena luksuzna safe&healthy privatna wellness oaza u Glamping Villageu Terma Tuhelj. Whirpool, saune, relax zona i razgovori do mile volje… To je baš ono što vam treba.

Ništa nije tako dobro kao vrijeme provedeno s onima koji vas razumiju. Ponovo se osjećajte mladi, napunite se ženskom energijom i u život vratite spa rituale i tretmane na koje ste gotovo zaboravili.

Više na: http://www.terme-tuhelj.hr/