Početna Mozaik Želiš besplatno učiti engleski jezik? Evo gdje se možeš prijaviti!

Želiš besplatno učiti engleski jezik? Evo gdje se možeš prijaviti!

3179
0
Besplatno učenje engleskog jezika
Foto: Pixabay

Krajem prošle godine u Zagrebu je osnovana Udruga za promicanje i organiziranje besplatnih tečajeva engleskog jezika u Hrvatskoj – “BESPTEČAJ”. Udruga će raditi temeljem pravila jedne od najvećih humanitarnih obrazovnih organizacija – EL ROI, prisutne u 35 zemalja Europe.

Udruga “BESPTEČAJ” organizirana je u cilju promicanja i organiziranja besplatnih tečajeva engleskog jezika prvenstveno za djecu i odrasle slabijeg imovinskog stanja, ali i za sve druge zainteresirane osobe, podsjećaju iz Udruge. Također su najavili uspostavljanje i održavanje neposrednih kontakata u drugim udrugama te pravnim osobama, državnim tijelima i stručnjacima u zemlji i inozemstvu u svrhu razmjene znanja i iskustva na području obrazovanja i učenja stranih jezika.

Upravo u tom pogledu, odobrenje Europskog centra za obrazovanje EL ROI za korištenjem njihova plana i programa moglo bi se pokazati veoma značajnim.

Prilikom stupanja Udruzi ne plaća se članarina, a postoji i nekoliko stupnjeva između kojih potencijalni član može birati – redovni, podupirajući i počasni.

Prijave se podnose na e-mail [email protected] ili telefonski broj 099 592 72 28. U prijavi je potrebno navesti ima i prezime, adresu stanovanja, datum rođenja, broj telefona ili mobitela te kontakt e-mail adresu.

Više o “EL ROI” Europskom centru za obrazovanje možete saznati na ovom LINKU.