Početna Izbor Zbog čega ljubitelji JOMO pokreta obožavaju Terme Olimia?

Zbog čega ljubitelji JOMO pokreta obožavaju Terme Olimia?

„Joy of Missing Out“ (JOMO) ili „radost propuštanja“ novi je pokret koji na prvo mjesto stavlja sitne radosti, udovoljavanje samom sebi i  uživanje u intimnoj atmosferi bez društvenih mreža, gomile ljudi i glasne glazbe. U potpunoj je suprotnosti s težnjom da se ne propusti baš ni jedan popularni event, party ili festival. Pripisuje se emotivno inteligentnim ljudima i onima koji ispred svakog drugog užitka stavljaju rituale njege i opuštanja.

Pogodna atmosfera za ljubitelje JOMO-a stoga je Wellness Orhidelia koji je desetu godinu za redom na samom tronu slovenske wellness ponude. Ovdje je sve podređeno umirivanju misli, buđenju ljubavi prema svom tijelu i duhu i oslobađanju pozitivnih emocija. Inspiriran neobičnom crnom orhidejom, dizajn odiše luksuzom i elegancijom, finom estetikom i savršenim mirom, a upravo je to ono što tražite u hladnijem dijelu godine.

Jedinstvena masaža s maslacem od manga i Svijet sauna

Na trenutak zaboravite na društvene mreže i socijalizaciju. Vrijeme je za spa tretmane. Uronite u blagotvornu olimsku termalnu vodu i otkrijte posebnu dimenziju saunanja. Tu će vam sauna majstori pružiti pravi teatar, a možete birati između vrtloženja vjetra, parnih i finskih sauna, a nakon toplog užitka dobro će doći hladni bazen ili masaža stopala na masažnoj stazi, pa duboka relaksacija na tematskim odmorištima.

Jedino u Wellnessu Orhidelia možete isprobati posebno kreiranu masažu s maslacem od manga koji je odličan za tonus i regeneraciju kože. Vješte ruke terapeuta masiraju vaše cijelo tijelo prepuštajući vas ugodi, a poseban naglasak je na masaži lica, dlanova i stopala.

Više informacija: https://www.terme-olimia.com/hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here