Početna Video Zašto ne bi i vi zaplesali ove godine?

Zašto ne bi i vi zaplesali ove godine?

Jeste li ste ikada čuli za bachata ples? Ako niste, ovo je pravo vrijeme da se upoznate s njime jer na svjetskoj plesnoj sceni društvenih plesova, bachata postaje prava atrakcija. Bachata potiče iz Dominikanske Republike no upravo u Europi dobiva svoju senzualnu verziju plesa i time veliki broj svojih fanova.

Kako to izgleda pokazat će vam Roberto & Kristina iz plesnog studia Bachata Inspire koji svojim plesom žele predstaviti grad Zagreb na međunarodnoj sceni bachata plesa i privući plesače diljem svijeta da dođu posjetiti glavni grad Lijepe naše. Upravo iz ovoga razloga svoj prvi video su snimili na Zrinjevcu (Trg Nikole Šubića Zrinskog) usred dana uz pozornost naših malih i velikih Zagrepčana.

Bachata Inspire Photo 3

Bachata se pleše u paru i da bi ju naučili ne trebate nikakvo plesno predznanje, već samo entuzijazam i strast prema plesu. U Hrvatskoj već ima veliki broj obožavatelja koji redovito posjećuju tečajeve i plesne partije a sama bachata scena raste iz dana u dan, pogotovo u većim gradovima Hrvatske poput Zagreba i Splita. Koliko je bachata popularna kod nas potvrđuje vam činjenica da možete naći čak 5 plesnih partija tijekom tjedna u Zagrebu.

Bachata Inspire Photo 2

Roberto & Kristina namjeravaju sve svoje plesne video uratke snimati na poznatim lokacijama grada Zagreba te tako pokazati ljepotu grada i predstaviti Zagreb na međunarodnoj plesnoj sceni.

Ako ste ikada imali želju za plesom, pravo pitanje je zašto ne bi i vi zaplesali ove godine? Možda upravo bachatu?

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here