Početna Događanja Zašto Hrvati vole Rogaška Hotels & ROI Spa?

Zašto Hrvati vole Rogaška Hotels & ROI Spa?

926
0

Rogaška Hotels & ROI Spa uspješno su se predstavili u Areni Zagreb na šestom Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO. Posjetitelji sajma u potrazi za putovanjem iz snova, oduševljeno su reagirali na novi ROI Spa otvoren krajem prošle godine, koji se prostire na 1200 četvorna metara čistog luksuza. Jednako su reagirali i oni koji su prošlog vikenda bili u zagrebačkom Avenue Mallu na središnjem događanju projekta „Krenimo u zdrav život“, koju u lancu svojih knjižara organizira Algoritam MK.

Osim posebnih ponuda i pogodnosti za naše tržište, niz je prednosti zbog kojih Rogaška Hotels & ROI Spa iznimno atraktivni gostima iz Hrvatske. To su blizina Zagreba, od kojeg su udaljeni samo sat vremena ugodne vožnje i to bez vinjete, odlična wellness ponuda i vlastiti ROI medicinski centar. Također, treba istaknuti i posebnu eno-gastro ponudu i to ne samo hotelskog restorana Kristal, nego i  vrhunskog a la carte restorana Kaiser, koji je ušao među deset najboljih slovenskih restorana.

Nekada je Rogaška Slatina bila omiljena destinacija Hrvata. O tome svjedoče i imena naših hotela – Hotel Zagreb**** i Grand Hotel Sava****superior, koje nismo željeli mijenjati upravo kako bismo vratili Hrvate u Rogašku Slatinu. Iznimno mi je drago što posljednjih godina gosti iz Hrvatske ponovo otkrivaju Rogašku Slatinu, pa je sve više Hrvata i u našim hotelima, a posljednje dvije godine intenzivirali smo aktivnosti na hrvatskom tržištu“, ističe Stanislav Pšeničnik, vlasnik Rogaška Hotels & ROI Spa.

Nekoć su u malo slovensko mjesto Rogašku Slatinu zbog mineralne vode najbogatije magnezijem na svijetu, dolazili hrvatski ban Petar Zrinski i kraljevske obitelji poput Habsburgovaca i Bonapartea, a danas vas tamo očekuju kraljevski tretmani zdravlja i ljepote.