Početna Grad Zagreb Zagrebparking: Građani prepoznali pogodnosti “komercijalne” parkirališne karte!

Zagrebparking: Građani prepoznali pogodnosti “komercijalne” parkirališne karte!

1201
0
zagrebparking
Foto: Pixabay

Podružnica Zagrebačkog holdinga – Zagrebparking, u ponudi svojih usluga korisnicima je omogućila kupnju tjedne, mjesečne i godišnje “komercijalne” parkirališne karte.

Iz Zagrebparkinga poručuju kako za kupnju predmetnih parkirališnih karata ne postoje nikakvi posebni uvjeti, kao prebivalište ili boravište, već su iste dostupne svim zainteresiranim korisnicima na prodajnim mjestima Tiska i iNovina, blagajnama podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III te u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga.

“Uvođenjem elektroničke parkirališne karte kao nove i moderne usluge podružnice Zagrebparking, znatno je olakšana dostupnost i samo korištenje iste, budući da je korisnici nisu dužni isticati ispod vjetrobranskog stakla, a prodajna mjesta dostupna su u svim zonama parkiranja”, stoji dalje u priopćenju za medije.

Osim toga, mogućnost kupnje na prodajnim mjestima Tiska i iNovina, prodaju “komercijalne” parkirališne karte povećala je za više od 200% – tvrde iz Holdinga. Građani su prepoznali pogodnosti kupnje “komercijalne” parkirališne karte, te sve češćim korištenjem iste, parkiranje u samom centru Zagreba, kao i ostalim zonama parkiranja postaje dostupno svim građanima po izuzetnom povoljnim cijenama.