Početna Događanja Zagrebački velesajam obilježava Global Exhibitons Day

  Zagrebački velesajam obilježava Global Exhibitons Day

  Sajamska industrija dobila je svoj dan –  08. lipnja kada se obilježava u cijelom svijetu Global Exhibitions Day ili Dan sajamske industrije.

  Za tu prigodu, u srijedu, 8. 6. 2016. u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma bit će organiziran Međunarodni poslovni skup na temu:

  “SNAGA SAJAMSKE INDUSTRIJE – DANAS I SUTRA”, s dva panela

  • Prvi panel: “SAJMOVI – PLATFORMA POSLOVNE I DRUŠTVENE KOMUNIKACIJE
   Izlaganja će imati sajamski organizatori, sajamski stručnjaci, predstavnici institucija, gradova i udruženja.
  • Drugi panel: “GOSPODARSTVO TREBA SAJMOVE“ –  Dobri primjeri iz prakse
   Poduzetnici, gospodarstvenici, izlagači na različitim sajmovima, svojim primjerima će objasniti značenje sajamskih nastupa za razvoj i internacionalizaciju poslovanja tvrtki.

  Poslovni skup otvara gospodin Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba. Partneri su Grad Zagreb, Zagrebački holding, TZGZ, HGK, HOK i HUP.

  U Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, održat će se „DAN OTVORENIH VRATA“ i prezentacija sajmova koje Zagrebački velesajam, u suradnji s Gradom Zagrebom, priprema u drugoj polovici 2016. godine, a to su: Sajmovi zdravog življenja, Izvor, Ambienta, Interliber, Inova i  Sajam multimedije.

  Global Exhibitions Day ima svrhu naglasiti ulogu i značaj sajamske industrije na razvoj nacionalnih i globalnih ekonomija, promovirati ključnu ulogu sajmova u podršci izlagačima i razvoju njihovih tvrtki te promicanju vanjskotrgovinske razmjene i internacionalizacije ukupnog poslovanja.

  Link na Program http://www.zv.hr/?id=5393

  Odgovori

  Please enter your comment!
  Please enter your name here