Početna Sport Zagrebački noćni cener

Zagrebački noćni cener

Bez premca najomiljenija zagrebačka utrka Zagrebački noćni cener, koja će 3. studenog okupiti 3000 trkača, rasprodala je startne brojeve.

Sada već tradicionalna utrka na deset kilometara, koju ovaj grad živi i diše, startnine je jednako tako tradicionalno rasprodala u samo 3 sata i 30 minuta, trkačima se prezentirala u novom modernom ruhu te započela zanimljivu priču o spoju starog i novog Zagreba. Od arhitekture, parkova, dućana pa sve do načina na koji govorimo.

Upravo jedna ovakva urbana utrka spona je između modernog i tradicionalnog, urbanog i klasičnog što daje Zagrebu i Zagrebačkom noćnom ceneru ono nešto što svi volimo i ne nalazimo na niti jednom drugom mjestu.

Stoga dok trčite središtem grada iza modernog električnog automobila i ulazite u cilj po svoju sjajnu novu medalju, duboko udahnite i doživite mjesto na kojem trčite jer ispred vas dočekat će vas zgrada stara 150 godina, prije toga pozdravili ste kip Nikole Tesle dok ste iza leđa ostavili modernu Muzička akademija i djevojku s transparentom „Dotakni za supermoći“. Atmosferu Cenera, uz 3000 trkača i još više navijača, doživite u nedjelju, 3. studenog od 19h sa startom na Zrinjevcu.

Društvo športske rekreacije Aktivan život, u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo grada Zagreba, već osmu godinu za redom organizira Zagrebački noćni ceneru povodom obilježavanja “Mjeseca borbe protiv ovisnosti”. Svaki centimetar dobro poznate staze ispunjen je vatrenim navijačima, a pozitivna energija koja se tamo osjeti i ove će godine privući tisuće iz Hrvatske ali i susjednih zemalja.

Više o svemu pogledajte na našoj web stranici www.cener.hr te društvenim mrežama facebook.com/ZGcener/ i instagram.com/zgcener/.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here