Početna Događanja Zagrebački Lapo Lapo opet priprema nešto zanimljivo

Zagrebački Lapo Lapo opet priprema nešto zanimljivo

563
0

Street art studio Lapo Lapo u suradnji s OMart, obrtom za kreativne usluge organizira i provodi proljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta tijekom školskih praznika!

Kroz Lapo Lapo proljetni kamp (pola društvo-pola priroda) djeca će tijekom četverodnevnog programa obići dva muzeja, posjetiti zoološki vrt, planinariti na Medvednici i stvarati na likovnim radionicama pod stručnim vodstvom u prirodi i muzejima!

Lapo Lapo proljetni kamp namijenjen je djeci osnovnoškolskog uzrasta

KADA? Od utorka 23.04. do petka 26.04.

Moguće je sudjelovati tijekom cijelog kampa ili dane po odabiru!

„Mozgali smo što ponuditi djeci koja su danas često pretrpana aktivnostima od kojih dobivaju osjećaj da nemaju vremena za drugo! Razmišljali smo i o tome koliko malo vremena djeca provode bez tehnologije, a ne postoji nešto što može zamijeniti istraživanje svijeta i prirode oko nas! Kako aktivnosti imaju ključnu ulogu u iskustvu i sjećanju ljudi, kroz Lapo Lapo proljetni kamp spojili smo druženje i prirodu, umjetničko izražavanje i istraživanje! Tematika kampa bavi se čudesnim biljnim i životinjskim svijetom, a tehnologiju namjeravamo koristiti u svrhu bilježena nezaboravnih zajedničkih trenutaka!“ navodi Melita Omeragić, voditeljica programa, kiparica i waldorfska pedagoginja.

Kako su tema tjedna biljke i životinje, djeca će posjetiti muzeje u kojima će saznati više o tom čudesnom svijetu. Istraživat ćemo, promatrati, gledati dokumentarni film, slušati bajke, igrati društvene igre, kreativno se izražavati i šećer na kraju, priuštit ćemo si i piknik na travi!

Prijave i informacije na: [email protected]

Telefon: +385 (0)91 5021727, OMart, kreativne usluge, vl. Melita Omeragić

https://omart-radionice.com.hr/

Ovdje proučite: Lapo Lapo proljetni kamp

Sve informacije pratite putem FB stranice Lapo Lapo i Melita Omeragić aRT