Početna Događanja Zagrebački bon ton store & gallery prvi puta u Zagreb dovodi Marcellu...

Zagrebački bon ton store & gallery prvi puta u Zagreb dovodi Marcellu Zanki

731
0

Marcella Zanki, Splićanka s beogradskom adresom, nagrađivani je fotograf i redatelj kratkih, art i modnih filmova, muzičkih spotova i VICE dokumentaraca, koja je do sada svoje radove izlagala, između ostalog, u New Yorku, Milanu I Trstu. Također, dio je PHINESTa, Švicarske virtualne fotografske galerije koja se bavi promicanjem najfinije jedinice međunarodne suvremene fotografije.

Marcella 1

U svojim radovima, objavljivanim u vodećim svjetskim magazinima kao što su VOGUE.it, ELLE i NAKID MAGAZINE, uglavnom prikazuje divlji, sirovi ženski svijet i emotivni naboj žene. a izložba “Lost in travel” nastavak je prošle “Girl you will be a woman soon”. Tema izložbe bi trebala povezati Marcellina česta putovanja i prijelaznu fazu u životu koja karakterizira slobodu da leti svijetom i živi život s jakim osjećajem  nade, novih iskustava, avantura, ali i vjerovanjem u sebe i svoje mogućnosti.

Marcella 3

Otvorenje izložbe će upotpuniti live nastup Tolouse Low Trax , solo projekt njemačkog DJ-a i producenta Detlefa Weinricha – legende njemačke elektro scene, aktivnog člana benda Kreidler I residenta „zloglasnog“  kluba Salon des Amateurs u Dusseldorfu.

Izložba je otvorena do 06. siječnja 2018. u bon ton store & gallery-u u Zagrebu na adresi Preradovićeva 34.