Početna Izbor Zagrebačke trapke traže zaštitno lice!

Zagrebačke trapke traže zaštitno lice!

3227
0

Modni brend ČEHLA nedavno je predstavljen javnosti. Traperice isključivo hrvatske proizvodnje kreirane su prvenstveno s naglaskom na krojeve prilagođene različitoj građi tijela. Idealne su za sve one žene koje muku muče s pronalaskom idealnih traperica. U skladu sa samom idejom brenda, za predstavljanje ljetne linije odlučili su izabrati jednu ‘stvarnu’ ženu koja će biti zaštitno lice novih modela iz ČEHLA šivaonice.

Na facebook stranici ČEHLA javiti se mogu sve djevojke i žene koje su oduvijek htjele biti modeli, ali nemaju idealne mjere. Sve što moraju je poslati poruku u inbox i u par rečenica objasniti zašto bi htjele biti zaštitno lice traperica ČEHLA, te priložiti dvije fotografije – profila i cijele figure. Prijave traju do nedjelje, 05. lipnja, a već sljedeći tjedan će se objaviti koja je cura zaštitno lice novih modela traperica ČEHLA.

Karakteristika ČEHLA brenda je da se radi o klasičnim modelima traperica izrađivanim od kvalitetnih materijala, a posebnost je i u tome što se svi dijelovi kroje i šivaju u ČEHLA šivaonici u Zagrebu. U ponudi su dva modela za žene – kruška kroja te jabuka kroja, te jedan model za muškarce. Kruška simbolizira tijelo širih bokova i užeg struka. Tijelu takve građe hlače kruška kroja će lijepo pristajat uz obline bokova, a neće biti preširoke u liniji struka. Jabuka simbolizira tijelo sa širim strukom i vitkijim nogama. Tijelu takve građe će pristajat hlače Čehla jabuka kroja, proporcijalno proširene u liniji struka, udobne i izvrsnog izgleda.