Početna Izbor Zagrebačka stomatološka ordinacija dobila certifikat izvrsnosti vodećeg švicarskog proizvođača implantata

Zagrebačka stomatološka ordinacija dobila certifikat izvrsnosti vodećeg švicarskog proizvođača implantata

1531
0

Stomatologija je grana zdravstva koja u Hrvatskoj već godinama ima pozitivan predznak i ukorak je sa svjetskim trendovima. U prilog toj tezi ide i informacija da je stomatološka ordinacija iz Hrvatske, Implant centar Martinko, postala nositelj certifikata izvrsnosti za inovativni sustav Pro Arch prestižnog švicarskog proizvođača implantata Straumann.

Upravo Straumann slovi kao najkvalitetniji proizvođač implantata na tržištu čime ovo priznanje ima dodatnu vrijednost za zagrebačku ordinaciju. U Implant centru Martinko ističu kako primjenjuju suvremena stomatološka rješenja koja prepoznaje domaće stanovništvo, ali i sugrađani iz Europske unije koji redovito dolaze u Hrvatsku zbog visokokvalitetne, ali i cjenovno prihvatljivije usluge u odnosu na njihove matične zemlje.

“Ponosni smo na priznanje koje smo dobili kao Straumannov centar izvrsnosti za Pro Arch metodu, ali prije svega ponosni smo na povjerenje koje nam je ukazano od strane vodećeg svjetskog proizvođača implantata što je zaista znak da je Implant centar Martinko, ali i hrvatska stomatološka zajednica na dobrom putu. Trudimo se primjenjivati najbolje svjetske prakse te pacijentima omogućiti visokokvalitetnu uslugu u što je moguće kraćem vremenskom razdoblju, a to ujedno Pro Arch metoda i podrazumijeva.”, izjavio je Damir Martinko dr.med.dent., ujedno i vlasnik Centra.

Implant centar Martinko naglašava kako im upravo Straumann Pro Arch metoda omogućava da i najtežim slučajevima vrate zdravlje i funkcionalnost čeljusti. Inovativnost Pro Arch metode je u tome da kombinira različite faze liječenja koje umanjuju složenost zahvata, ne ugrožavaju konačni ishod liječenja, a rezultiraju trajnim rješenjem koje je u potpunosti sigurno za pacijente.

Posebnost švicarskih Straumann implantata jest u znanstvenom pristupu izrade, ali i opsežnoj fazi ispitivanja koja tome prethodi. Straumann implantati izrađuju se od jedinstvenog Roxolid materijala, legure titana i cirkonija te imaju doživotnu garanciju. Kombinacija ova dva materijala implantate čine čvršćima i pogodnijima za kompliciranije slučajeve. Dodatna vrijednost je više od 60  godina iskustva u proizvodnji implantata što je ujedno zabilježeno u višestrukim kliničkim studijama te prezentirano kako u brojnim zdravstvenim časopisima tako i na međunarodnim znanstvenim okupljanjima.