Početna Moj Zagreb Novosti Zagreb PowerCard – kartica za uštede i povoljnije cijene u Zagrebu

Zagreb PowerCard – kartica za uštede i povoljnije cijene u Zagrebu

987
0

Foto: PRESSU projektu Zagreb PowerCard okupio se velik broj partnera koji omogućuju popuste građanima od kojih izdvajamo: Kino Europa, Muzej prekinutih veza, Zagreb Eye Vidikovac, KK Cibona, Knjižare Profil Mozaik, Salmoiraghi & Vigano optika, Ana Sensual Fitness, Playstation center, Slastičarnice Horak, Sky Bowling, Kemijske čistionice Clean Express… te brojni drugi.

Zagreb PowerCard je jedinstvena kartica za popuste koja građanima grada Zagreba omogućuje kvalitetniji stil života uz brojne uštede i povoljnije cijene u Zagrebu i okolici tijekom cijele 2014. godine.

Projekt Zagreb PowerCard kartice za popuste je osmišljen s ciljem da građanima pomogne lakše prebroditi krizu, uštedjeti novac te da si lakše i češće priušte sva ona mala zadovoljstva kojih se svakodnevno odriču u ova teška vremena.

Kartica je namijenjena svim građanima grada Zagreba i okolice, kao i čestim posjetiteljima Zagreba, koji žele za svoj novac svakodnevno ostvariti veću vrijednost!

Korištenje kartice je jednostavno – prilikom dolaska kod Zagreb PowerCard partnera korisnici predočuju svoju Zagreb PowerCard karticu i ostvaruju popust prilikom plaćanja. Uz ovu karticu nema rezanja kupona iz knjižica, ljepljenja naljepnica ili sakupljanja bodova već se popust ostvaruje pri svakoj kupnji, neograničeno tijekom cijele godine.

Zagreb PowerCard okuplja više od stotinu objekata i prodajnih mjesta naših partnera koji su prepoznali potrebu izaći u susret građanima i omogućiti im da ostvare više, a potroše manje novca te je ova kartica učinkovito sredstvo za borbu protiv krize!

Svakim danom nam se pridružuju novi partneri koji kroz Zagreb PowerCard prepoznaju priliku za stjecanje novih stalnih klijenata i redovitih kupaca svojih proizvoda i usluga.

Sudjelovanje za poslovne partnere u Zagreb PowerCard projektu je besplatno – jedini uvjet je da odobre popust ili pogodnost korisnicima kartice. Uz Zagreb PowerCard partneri jačaju svoje poslovanje i imaju veću vidljivost na tržištu te time jača i gospodarski rast općenito.

Građani svoje popuste mogu ostvariti u mnogim specijaliziranim trgovinama, restoranima i kafićima, pri odlasku frizeru, u fitness centrima, plesnim školama, stomatološkim ordinacijama, poliklinikama, optikama, auto-servisima, knjižarama, pri kupnji igračaka, informatičke opreme, televizora, bijele tehnike, pri proslavi dječjih rođendana te na brojnim drugim mjestima koje svakodnevno koristimo… Svi partneri koji građanima omogućuju popuste su zasebno i kvalitetno predstavljeni na internet stranici www.powercard.hr u 15 osnovnih kategorija – od zdravlja i ljepote, sporta i rekreacije, auto-moto, tehnike i informatike, gastronomije, mode i shoppinga, edukacije, zabave i izlazaka do dječjeg kutka, kućnih ljubimaca, raznih usluga i servisa i dr.

Cijena Zagreb PowerCard kartice za građane je samo 150 kuna za svakodnevno, neograničeno korištenje kod svih partnera do kraja 2014. godine. Kartica je u prodaji putem web shopa www.powercard.hr te u svim knjižarama Profil Mozaik na području grada Zagreba kao i kod nekih Zagreb PowerCard partnera. Objekti koji sudjeluju u Zagreb PowerCard projektu označeni su odgovarajućom naljepnicom istaknutom na vidljivom mjestu, a najpotpuniji popis partnera možete pogledati na internetskoj stranici www.powercard.hr