Početna Izbor Zagreb nudi neke od najatraktivnijih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi

Zagreb nudi neke od najatraktivnijih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi

Zagreb je već nekoliko godina zaredom jedna od popularnih destinacija u okviru programa Priceless Croatia koji nudi niz jedinstvenih i ekskluzivnih iskustava u više od 40 destinacija širom svijeta te tako promiče turističku ponudu brojnih svjetskih odredišta.

Nakon registracije na internetskoj stranici priceless.com, korisnici Mastercard® kartica iz cijelog svijeta imaju priliku iskušati razne zanimljive sadržaje koji nisu dostupni nigdje dalje. Primjerice, mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti njegove stanovnike. Tu je i uživanje u luksuzu hotela Esplanade, ali i istraživanje grada u tenisicama za trčanje uz profesionalnog vodiča ultramaratonca nakon kojeg se mogu nagraditi s nezaobilaznim štruklima.

Ljubitelji gastronomskih iskustava uživali bi u bogatom mediteranskom obroku kreiranom posebno za ovaj program u restoranu Dubravkin put. Jedinstvene radionice kuhanja tradicionalnih zagrebačkih jela ili pak radionice izrade čokolade i priprema vlastite također su dostupni na stranici priceless.com, a iznimno gastronomsko iskustvo osigurano je u lovu na tartufe i degustaciji tartufa na obroncima Medvednice. Žele li se malo odmoriti od gradske vreve, mogu se odlučiti za let balonom iznad zagorskih brega te objed u balonu koji im na licu mjesta priprema poznati chef Mate Janković.

Projekt Priceless Croatia nudi gotovo 50 jedinstvenih mogućnosti vezanih za smještaj, kulinarska iznenađenja u vrhunskim restoranima te brojne glazbene i kulturne sadržaje, a osim onih u Zagrebu, putnici mogu birati i među iskustvima u gradovima diljem Hrvatske

Osim već dostupnih iskustava i ponuda, očekuju se i brojna druga, uključujući kupnju s posebnim ponudama, jedinstvene gastronomske trenutke, zabavne obiteljske aktivnosti te pristup izuzetnim kulturnim i umjetničkim sadržajima.

Za više informacija posjetite www.priceless.com

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here