Početna Moj Zagreb Novosti Zagreb modna metropola

Zagreb modna metropola

967
0

Foto: PRESSNajveći regionalni sajam mode Samsung Zona 45 održat će se od 9. do 11. svibnja na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Prije nekoliko dana predstavljena je kampanja čija su zaštitna lica poznate glumice – Linda Begonja i Ana Maras.

Dvije uspješne glumice velike su ljubiteljice mode, a njihovi ormari kako same kažu, ogledalo su njihove osobnosti. Obje vole ženstven i ležeran stil, a posebno cijene rad domaćih dizajnera koje se trude što više promovirati. To je ujedno i jedan od razloga zbog kojeg su sa zadovoljstvom pristale na ulogu ambasadorica najvećeg modnog sajma u regiji. Tim je povodom snimljena i kreativna kampanja sajma SAMSUNG ZONA 45.

Ove sezone na sajmu SAMSUNG ZONA 45 očekuje se više od 100 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

‘Sajam se, zahvaljujući pokroviteljstvu Grada Zagreba, seli na novu staru lokaciju – Trg bana Josipa Jelačića. Upravo zbog atraktivnosti lokacije broj domaćih izlagača se znatno povećao a uz naše goste i prijatelje iz susjednih zemalja predstavit će se zagrebačkoj domaćoj i inozemnoj publici te ponuditi mnoštvo vrhunskih dizajnerskih proizvoda po pristupačnim cijenama. Zagreb će zasigurno ovim atraktivnim događajem opravdati sva pozitivna očekivanja i potvrditi status modne metropole ovog dijela Europe’, izjavila je Martina Pandžić Skoko, direktorica sajma.

SAMSUNG ZONA 45 održat će se od 9. do 11. svibnja na Trgu bana Jelačića, a uz modne revije, te veliki broj izlagača, posjetitelje očekuje bogat popratni program.