Početna Moj Zagreb Novosti Zagreb je spreman za sutrašnji nogometni spektakl na Maksimiru

Zagreb je spreman za sutrašnji nogometni spektakl na Maksimiru

519
0

Foto: zagreb.hrZagreb je spreman za sutrašnji nogometni spektakl na Maksimiru – zaključak je s jutrošnje završne koordinacije na stadionu koju je održao gradonačelnik Milan Bandić s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza, ususret kvalifikacijskoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Srbije.

S koordinacije je upućen apel sugrađanima na dostojanstveno i sportsko ponašanje i navijanje, da se Zagreb i ovom prilikom pokaže gostoljubivim gradom širom otvorenih vrata.

S obzirom na utakmicu visokog stupnja rizika, na jutrošnjem sastanku još je jednom provjeren tijek svih protokolarnih, organizacijskih i sigurnosnih mjera, te hodogram aktivnosti mjerodavnih službi i institucija u gradu. Utakmica može početi.

Osim gradonačelnika Bandića i njegovih najbližih suradnika, predstavnika MUP-a, te voditelja podružnica Zrinjevac, Čistoća, ZET i GSKG, u ime Hrvatskog nogometnog saveza sastanku su prisustvovali izvršni predsjednik Damir Vrbanović, povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, voditelj marketinga Alan Balen, predsjednik Komisije za stadione i objekte Miljenko Sakoman i glavni direktor GNK Dinamo Tomislav Svetina.