Početna Moj Zagreb Zagreb.hr Zagreb.hr donosi poseban prilog “Znanje je moć”

Zagreb.hr donosi poseban prilog “Znanje je moć”

65596
0

učenjeU broju Zagreb hr-a koji izlazi 4. svibnja bit će objavljen i poseban prilog pod nazivom “Znanje je moć“, kao stvoren za sve koji karijeru grade preko obrazovanja,  smatraju kako im edukacija može pomoći u traženju posla ili jednostavno žele potpunu informaciju o ponudi.

Prilog donosi tekstove  o upisima u ustanove srednjeg i visokog obrazovanja te škole stranih jezika. Također tu ćete moći saznati sve o mogućnostima dodatnih edukacija i prekvalifikacija, bitnih i onima koji su zaposleni, i drugima koji traže posao. Naravno, nisu zaboravljeni ni stariji, možda već umirovljenici koji se još privikavaju na mogućnosti cjeloživotnog obrazovanja, a upravo ono čini ih vitalnima do duboko u starost. Tendencija je u Europi, osobito u intelektualnim poslovima raditi do 70 godine života, u Americi i duže. Ništa vas od toga ne zanima s obzirom da imate  školarca koji se priprema za maturu? Prilog “Znanje je moć” obrađuje i tu je temu.

Zbog niza korisnih informacija nemojte propustiti uzeti svoj primjerak besplatnih zagrebačkih novina. Dogodi li se da ih ne pronađete na uobičajenim mjestima u gradu sadržaj ćete moći preuzeti na našim stranicama Online-Zagreb.hr.