Početna Turistički vodič Zagreb Eye – najposjećenija turistička atrakcija u Zagrebu

Zagreb Eye – najposjećenija turistička atrakcija u Zagrebu

1187
0

Zagreb 360° – vidikovac Zagreb Eye je najposjećenija turistička atrakcija u Zagrebu. Nalazi se u srcu glavnog grada Hrvatske. Smješten je na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, na 16. katu – samom vrhu Zagrebačkog nebodera u Ilici 1a, odakle se pruža spektakularan pogled na Trg bana Jelačića, Manduševac Kaptol, Gradec, Gornji i Donji grad i najvažnije kulturno-povijesne građevine Zagreba, njegove trgove, ulice i parkove. Za vedrog dana, istočno puca pogled na Moslavačko gorje, a zapadno na Žumberačko gorje i prema Sloveniji.

Zagreb 360° – vidikovac Zagreb Eye je na glasu kao “unique event venue s dodanom vrijednošću“. Osim natkrivene terase s koje se pruža prekrasan pogled na sve 4 strane svijeta, središnji dio vidikovca čini ostakljeni prostor površine 200 m². Prostor je polivalentan pa je u njemu moguće organizirati privatna, poslovna i protokolarna događanja, što uključuje promocije, prezentacije, seminare, kongrese, institucionalne prijeme, ali i proslave, obljetnice, wedding party-e…

ZAŠTO ZAGREB 360° – VIDIKOVAC ZAGREB EYE?

Zagreb Eye jest jedinstven po tome što ima besplatni Wi-Fi bez zaporke i najbrži internet u Hrvatskoj. To dakako nije samo deklarativno već smo jedna od rijetkih lokacija u Hrvatskoj koja koristi maksimalne resurse digitalnog doba na način da je brzina uploada i downloada potpuno ujednačena i iznosi 150 Mbps. Pružatelj usluge je T-Com.

PONUDA ZA EVENTE SE SASTOJI OD TRI SEGMENTA:

ponuda zakupa prostora vidikovca
ponuda brandiranja, dekoracije prostora, zakupa tehničke opreme i angažmana izvođača
ponuda usluga ugostiteljstva i cateringa – rezidentni catering vidikovca je Catering tim Lisak

Za sve dodatne informacije posjetite nas na www.zagreb360.hr