Početna Festivali Zagreb Calling – satnica i servisne informacije

Zagreb Calling – satnica i servisne informacije

1073
0
Zagreb Calling - Faithless
Faithless

Danas počinje Zagreb Calling – dvodnevni open air spektakl na Šalati koji će 13. i 14. srpnja, između ostalih, ugostiti velikane rock i elektro scene Billy Idola i Faithless. Uoči početka festivala, organizatori su objavili satnicu događaja i sve potrebne informacije.

Vrata stadiona Šalata oba dana otvorit će se u 18 sati. Prvog dana, u ponedjeljak 13. srpnja, na pozornicu se 19 sati penju Partibrejkersi, dok Psihomodo Pop izlazi u 20:15. Billy Idol vladat će pozornicom od 21:45.

Drugog dana, u utorak 14. srpnja, od 19 sati nastupaju Nipplepeople, a od 20:15 Detour. Faithless se penju na pozornicu u 21:45.

ULAZI NA STADION

Otvorena su tri ulaza za posjetitelje:
– ulaz Šalata donji (najbliži Schlosserovim stubama),
– ulaz Šalata gornji (kod Boinga),
– ulaz stepenice Vončinina.

Sva tri ulaza će biti otvorena u 18 sati. Rubetićeva ulica bit će zatvorena za promet od križanja s Vončininom oba dana od 17 sati, pa sve do ponoći.

PARKING

Najbliži javni parking nalazi se u Vončininoj. Iz Vončinine postoje stepenice kojima se dolazi do stražnjeg ulaza na stadion gdje će se također moći ući s ulaznicom. Najbliže javne garaže su na Langovom trgu i u Importanne Galeriji.

Dvodnevni Zagreb Calling obilježit će najveća i najraskošnija produkcija ikad unesena na Šalatu, a 12 šlepera opreme će dostaviti i vrhunsku lasersku produkciju za Faithless te moćan razglas snage preko 100 kw. Stadion Šalata, omiljeni zagrebački otvoreni koncertni prostor s ovim događajem svakako potvrđuje kultni status građen kao mjesto događanja mnogih antologijskih nastupa.

KARLOVAČKO – SLUŽBENO PIVO FESTIVALA

Važnost ovog događaja za Zagreb, ali i regiju prepoznalo je i Karlovačko pivo i postalo službeno pivo Zagreb Callinga. Karlovačko je još jednom pokazalo da je pivo s odličnim glazbenim ukusom i da podupire sjajna glazbena događanja te će osvježiti sve žedne posjetitelje ovog dvodnevnog spektakla na Šalati.

ULAZNICE

Cijena ulaznica za ponedjeljak 13. srpnja je 249 kuna, dok se za utorak još uvijek može kupiti za 229 kn ako se kupi danas (sutra će cijena opet biti 249 kuna). U ponudi se nalaze i dnevne VIP ulaznice po cijeni od 350 kn.

Ulaznice za mogu potražiti na službenim prodajnim mjestima Eventima i www.eventim.hr. Na dan koncerta će biti i prodajno mjesto ispred stadiona, smješteno kod donjeg ulaza Šalata.