Početna Događanja Zabina poslovnica postala izložbeni prostor

Zabina poslovnica postala izložbeni prostor

724
0

U utorak je u Vlaškoj ulici u Zagrebu svečano otvorena preuređena poslovnica Zagrebačke banke. Poslovnicu odlikuje moderan i funkcionalan prostor, a novost je i dio predviđen za izložbe hrvatskih umjetnika. Tako će u prvom postavu, koji će se mijenjati svakih šest mjeseci, posjetitelji moći razgledati djela zagrebačkog akademskog slikara Vladimira Kuharića.

Poslovnica u Vlaškoj ulici 106 otvorena je 1971. godine, a u spomen na zagrebačkog književnika Augusta Šenou dobila je ime „Zlatarevo zlato“. Među starijim Zagrepčanima kao takva je ostala poznata i danas. Možemo reći da je ona možda i „najzagrebačkija“ od svih poslovnica Zagrebačke banke, a s preko 700 kvadrata sigurno je jedna od najvećih.

“Potpunim preuređenjem poslovnice dobili smo funkcionalan, moderan i ugodan prostor u kojem će naši klijenti moći rješavati financijska pitanja, ali i dobiti stručne savjete naših bankara. Klijent nam je uvijek na prvom mjestu i zato nam je važno da u ovoj poslovnici na raspolaganju imate 22 pouzdana bankara, na čelu s direktoricom Marijanom Žižić“, poručila je Dijana Hrastović, članica Uprave Zagrebačke banke koja je prilikom otvorenja poslovnica uručila i prigodnu donaciju dječjem vrtiću Medveščak.

U novouređenoj poslovnici klijenti od sada mogu još kvalitetnije rješavati svoja financijska pitanja, obavljati transakcije te dobivati korisne savjete. Poslovnicu odlikuje suvremeni dizajn i otvorenost, vizualno odvajanje zone za brze transakcije i savjetničke zone, dječji kutak Pčelica, a u njoj je i uređaj za zaprimanje bezgotovinskih naloga za plaćanje. Tik do poslovnice, u posebnom ulazu, nalazi se i 24-satna zona u kojoj se mogu obaviti transakcije u bilo koje doba dana ili noći na i dva isplatna i dva uplatno-isplatna bankomata.

Jedna od dodatnih pogodnosti koje ova novouređena poslovnica nudi je i besplatan wi-fi te ekran na kojem klijent odmah nakon obavljene transakcije može ocijeniti uslugu i ostaviti povratnu informaciju. Također se proširio set usluga i dokumenta koji se od sada mogu potpisivati digitalnim putem, a u poslovnici je uveden digitalni sustav promoviranja na ekranima.