Početna Izbor Zabavite djecu originalnom serijom online edukativnih crtića

Zabavite djecu originalnom serijom online edukativnih crtića

Crtani filmovi imaju snažan utjecaj na psihološki razvoj djece. Uz igru, oni su glavni izvor zabave. U fazi ranog djetinjstva djeca ne razlikuju maštu od realnosti. Bitno je da i internetski sadržaj kojeg djeca u najranijoj dobi konzumiraju sadrži i edukativne vrijednosti. Crtani filmovi trebaju biti pozitivna i zdrava okolina za djecu. Upravo je ta premisa bila nit vodilja u razvoju hrvatskog edukativnog serijala crtanih filmova na YouTubeu za djecu do tri godine.

Od dječje higijene do životinja!

Dukatinovi prvi kratki originalni crtani filmovi kroz pjesmu i privlačne animacije obrađuju različite teme poput navika vezanih uz higijenuredovite obroke i spavanjevažnost igre s prijateljimaupoznavanje sa životinjama i bojama, a djecu će potaknuti na istraživanje i kreativnost. Djecu je ponekad teško natjerati da prije spavanja operu zube, a ako prije spavanja pogledaju novi hrvatski crtani film na YouTubeu koji je tematski vezan uz higijenu, vjerojatnost da će djeca prije spavanja s radošću prati zube se povećava.

Jednostavan, zabavan i pamtljiv sadržaj!

Crtani filmovi u potpunosti su prilagođeni djeci do treće godine. Jednostavnog su i pamtljivog sadržaja, a kad uđu u uho teško izlaze – pa čak i roditeljima. Serija sadržava 6 crtanih filmova, a iako su tematski prilagođeni djeci do treće godine, mogu ih gledati i djeca i vrtićke dobi. Osim što će djeca naučiti i pravilno izgovarati riječi, naučit će pjevušiti i stvorit će osjećaj za glazbu. Dukatino i njegova vesela družina iz dana u dan vašu će djecu zabavljati svojim veselim i edukativnim crtanim zgodama.

Ne zaboravimo da se navike stvaraju od samog početka života. Zato stisnite play i zabavite djecu originalnom serijom online edukativnih crtića!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here