Početna ZG vodič Trgovine, usluge Westgate: Ivica Kostelić slavi u srijedu u Hervisu!

Westgate: Ivica Kostelić slavi u srijedu u Hervisu!

601
0

Ivica Kostelić (Foto: Westgate)Najbolji svjetski skijaš Ivica Kostelić, koji se danas vraća na prvenstvo i lovi bodove na veleslalomu, a u nedjelju na završnici u Garmisch-partenkirchenu skija slalom već iduće srijede bit će gost Westgate Shopping Cityja i dućana Hervis. Uz Ivicu sa posjetiteljima će se družiti i  Natko Zrnčić-Dim. Na slavlje u srijedu 23. veljače su svi pozvani, a počinje u 18 sati.

Hervis je jedan od glavnih sponzora Hrvatskog skijaškog saveza pa ne ćudi što će naši skijaši iskustva s nastupa na poznatom njemačkom skijalištu Garmisch-Partenkirchenu podijeliti upravo pod tim brandom. Uz druženje sa skijašima, posjetitelji će moći osvojiti i vrijedne nagrade. Posebnim sretnicima Ivica i Natko će pomoći u odabiru idealne skijaške opreme, dok će ostali za uspomenu dobiti autograme.

Prigodom gostovanja poznatih skijaša Hervis će korisnicima i ljubiteljima sportske opreme osigurati 10 posto popusta na najomiljeniji proizvod.

Veliko skijaško slavlje u Hervisu u shopping centru Westgate nastavak je uspješne višegodišnje suradnje između Hrvatskog skijaškog saveza i Hervisa, jedne od vodećih tvrtki u Europi u prodaji sportske opreme te odjeće i obuće za sport i slobodno vrijeme.