Početna Događanja Vrtić bez suza!

Vrtić bez suza!

Spread the love

Uskoro dolazi vrijeme kada vi i vaši mališani krećete u novu avanturu zvanu polazak u vrtić. Ako želite saznati kako djetetu olakšati prilagodbu, ako želite izbjeći izbivanje s radnog mjesta, ako želite saznati kako izbjeći ispade bijesa, kako riješiti pitanje pelena i duda, grizenje ili regresiju kod djece, pridružite nam se na radionici Vrtić bez suza. Dok roditelju sudjeluju na radionici, mališani će se zabavljati u kreativnoj čuvaonici dječjeg kluba Zmajo.

Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će saznati kako ublažiti strah od odvajanja i strah od stranaca kod djece. Naučit će tehnike renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj dr. Harvey Karpa koje će im olakšati adaptaciju, koje će olakšati boravak djeteta u vrtiću i nakon adaptacije, te koje će moći nastaviti primjenjivati u rješavanju prepreka u odgoju.

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Vrtić bez suza i naučite:

kako pripremiti dijete na vrtić
što je dječji jezik i kako ga koristiti
kako brzo i učinkovito smiriti ispade bijesa u svega nekoliko minuta pomoću tehnika pedijatra dr. Harvey Karpa
kako riješiti problem grizenja
kako riješiti pitanje pelena i dude
kako izbjeći regresiju kod djece
kako pridobiti dječju suradnju
kako zaustaviti opasno ponašanje kod djece
Radionica se održava 27.8. u 11 sati u dječjem klubu Zmajo na adresi Ul. Svetog Mateja 19, 10 000 Zagreb

Cijena radionice:

189 kn po osobi
289 kn roditeljski par

Kreativa čuvaonica je besplatna. A sve što mališani naprave, mogu ponijeti kući.

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:
Email: [email protected]
Tel: 0989008634

O voditeljici:

Iva Brčić, predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica, u časopisu mama&beba, te je dio stručnog tima Abecede roditeljstva. Surađuje s vrtićima i školama, te provodi gost predavanja na Učiteljskoj akademiji s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu.

O dječjem klubu Zmajo:

Dječji klub Zmajo mjesto je za druženje, igranje i kreativnu zabavu. Zamišljen je prvenstveno kao čuvaonica i igraonica.
S obzirom na to da roditelji često ne mogu uskladiti svoje radno vrijeme i obaveze s radnim vremenom vrtića i škola nama mogu ostaviti dijete s punim povjerenjem.
U Dječjem klubu Zmajo djeca se igraju, druže, stvaraju i zabavljaju, svakim posjetom nauče nešto novo i kući rijetko odlaze praznih ruku.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here