Početna Grad Zagreb Volonterski Oscar – građani odlučuju tko je najbolji volonter u Zagrebu

Volonterski Oscar – građani odlučuju tko je najbolji volonter u Zagrebu

766
0
Volonterski Oscar u zagrebu

Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, a u suradnji s Volonterskim centrom Zagreb na godišnjoj razini dodjeljuje “Volonterske Oscare“.

Volonterski Oscar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba. Otvoren je drugi krug natječaja, a u prvom odabrano je troje kandidata i sada je na građanima da odaberu kandidata za kojeg smatraju da zaslužuje ovu nagradu.

Nominirani su Slavko Navratil (75), volonter Hrvatskog saveza gluhoslijepih osoba “Dodir”, Maja Vuga (22), volonterka Udruge za terapijsko jahanje –  “Don Kihot” te Marin Čujić (18), volonter udruge Krijesnica – udruge za pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima.

Glasovati se može putem stranice Volonterskog centra Zagreb (VCZ), elektronskim putem ili u uredu VCZ-a u Ilici 29, putem glasačkih listića ili slanjem svojih glasova poštom na adresu VCZ-a. Glasovanje je otvoreno do 20. veljače. Na stranicama Volonterskog centra Zagreb možete pogledati i priče svakog od pojedinih kandidata.

Nagrada će dobitniku/ci biti uručena na svečanom događanju “Dodjela Volonterskog Oscara 2014.” koje će se održati 25. veljače 2015. u Staroj gradskoj vijećnici u 15 sati.