Početna ZG vodič Sport (vodič) Vodeći svjetski fitness programi od sada i u Zagrebu

Vodeći svjetski fitness programi od sada i u Zagrebu

1050
0

Fitness centar MoFit na Trešnjevci je prvi licencirani Les Mills fitness centar u Hrvatskoj i jedini centar koji je zadovoljio stroge standarde koje ta vodeća fitness korporacija traži.

U čemu je razlika?

Koliko smo puta svi mi krenuli na neku sportsku aktivnost da bi na kraju od iste brzo i odustali ? Koliko smo tek novaca potrošili na opremu i članarine u nadi da ćemo time sami sebe prisiliti na redovni dolazak…
Ukoliko Vam je gore navedeno već poznato, vrlo vjerojatno će Vam biti zanimljiva vijest da postoji fitness trening koji je drugačiji od ostalih. Zašto? Zato što motivira svoje polaznike da daju sve od sebe i nastave vježbati. To je ujedno i glavna značajka Les Mills grupnih programa vježbanja koji već godinama slove kao najbolji na svijetu.

Malim istraživanjem ovog fenomena došli smo do vrtoglave brojke od 15.000 fitness centara i 6 milijuna vježbača diljem svijeta koji vježbaju po Les Mills sustavu. Prema informacijama dobivenim od MoFit centra, odmah sa radom kreću četiri različita programa : BodyAttack®, BodyBalance®, BodyCombat® i BodyPump®.
Svaki od navedenih programa je individualno prilagođen i preporuča se svakome. Početnici, iskusniji vježbači te svi oni koji se moraju vratiti u formu jer ne vježbaju dulje vremena su ciljana skupina ovog treninga. Odabir programa ovisi o Vašim individualnim ciljevima, bilo to smanjenje tjelesne težine, povećanje snage i izdržljivosti ili povećanje fleksibilnosti.
Ukoliko ne znate što bi odabrali, certificirani treneri su uvijek na raspolaganju i dati će Vam besplatan savjet. Također možete u svakom trenutku promijeniti grupu i program.

Što još više reći nego – trk u teretanu!