Početna Izbor Vintage Industrial Bar dočekuje Bishops Green i Made of Ace

Vintage Industrial Bar dočekuje Bishops Green i Made of Ace

Bishops Green u Zagrebu
Bishops Green u Vintage Industrial Baru

U utorak 21. travnja, zagrebački Vintage Industrial Bar u Savskoj ugostit će kanadske street punkere Bishops Green te britanske cuntpunk/garage bend Maid of Ace.

Bishops Green osnovani su 2011. godine u Vancouveru. Članovi banda još od 90-ih godina sviraju po raznim bendovima, a to iskustvo te utjecaj grupa Blitz, Cock Sparrer, The Clash, Partisans, ali i Minor Threat ubrzo uspijevaju pretočiti u vlastiti zvuk koji je izuzetno dobro prihvaćen. Vrlo brzo Bishops Green širi bazu fanova sirovim i energičnim zvukom koji svoje korijene vuče u starom street punku i Oi! glazbi. Prvi EP koji su objavili pokupio je sjajne ocjene, kako od kritike tako i od publike.

Kao predgrupa koja Bishops Green prati na jednom dijelu ove europske turneje su četiri punkerice iz Hastingsa (UK) pod nazivom Maid Of Ace koje će svojim odličnim punk rockom započeti sjajan provod za sve koji vole old school punk i Oi!.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kn potražite u Dirty Old shopu (Tratinska 18). Na dan koncerta cijena ulaznica iznosit će 60kn. Vrata se otvaraju u 20 sati, a početak koncerta očekuje se oko 21:15.

Vintage Industrial Bar
Made of Ace

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here