Početna _playlist VIDEO: Sanader smršavio, noga mu je natečena

VIDEO: Sanader smršavio, noga mu je natečena

824
0

Goran Suić i Čedo Prodanović Branitelji Ive Sanadera Čedo Prodanović i Goran Suić oko 15 sati, kao što su i najavili izašli iz zatvora Remetinec, gdje su bili u posjeti svome klijentu od 11.15 sati.

Bivši premijer premijer se osjeća osjeća dobro, smršavio je jer je u austrijskom zatvoru vježbao. Koristi štake, noga mu je natečena što je posljedica nedavnog uganuća. U zatvoru Remetinec ima bolji smještaj od ostalih zatvorenika jer je u jednokrevetnoj sobi na muškom odjelu, a ne na ženskom kako su mediji tijekom jučerašnjeg dana nagađali.

Preko svojih odvjetnika Sanader je  poručio javnosti kako nije u osvetničkoj misiji već da želi uzeti učešće u kaznenim postupcima koji se protiv njega vode već dulje vrijeme, a na koja on nema nikakav utjecaj.

– Želi sudjelovanje u postupku bez ikakve visoke politizacije, prebacivanja krivnje i slično, jednostavno obraniti svoje pozicije, demantirati optužbe, dati protuargumente i izvesti dokaze u skladu sa zakonom o kaznenom postupku- rekao je Prodanović.

Odvjetnici su također rekli kako se bivši premijer nije žalio da su mu ostali zatvorenici skandirali “Ivo lopove” nakon što je stigao u zatvor u Remetincu. Članovi obitelji nisu ga još posjetili, neće ni sutra, nego kada se malo smiri ogromno zanimanje medija, rekli su Sanaderovi branitelji.

Video: Infopunkt.tv

[infopunkt 3220&video=04 nolink]

[infopunkt 3220&video=05 nolink]

[infopunkt 3220&video=03 nolink]

[infopunkt 3220&video=02 nolink]

[infopunkt 3220&video=01 nolink]