Početna _playlist VIDEO: Gužva pred Maksimirom

VIDEO: Gužva pred Maksimirom

815
0

red za ulaznice za utakmicu DinamaU ogromnom redu ispred Dinamovog kioska stoje navijači u želji da dođu do ulaznice za uzvratnu utakmicu s Helsinkijem, 3. pretkola za Ligu prvaka, koja se igra u srijedu, 3. kolovoza.

Povodom utakmice u Dinamovom press salonu na konferenciji za medije govorili su Dinamovi igrači Ivan Kelava i Šime Vrsaljko.

– Utakmica sa Cibalijom bila je priprema za Helsinki- izjavio je Vrsaljko, -naš cilj je ulazak u Ligu prvaka i mnogo će nam značiti pune tribine.

Žao mu je što nije igrao za reprezentaciju u Kolumbiji, ali trenutno mu je ipak klub najbitniji.

Kelava smatra kako Helsinki ne može previše odstupiti od svoje standardne igre, no istaknuo kako su oni ipak bolja ekipa. Pitanje o Samirovoj formi nisu htjeli komentirati. Vrsaljko je izrazio nadu da će Hajduk u slijedećim utakmicama opravdati svoj poraz u Zadru. Oba igrača očekuju da da će sve karte za utakmicu s Helsinkijem biti rasprodane.

Premda su iz Maksimira objavili da prodaja ulaznica počinje tek u 9 sati, građani su se počeli okupljati nekoliko sati ranije. Cijene za tribine Istok i Sjever je simbolična – jednu kunu, dok se ulaznica za Zapad stoji deset kuna. Očekuje se da će tribine na Maksimiru biti prepune. (www.infopunkt.tv)

Vrsaljko o pripremama

[infopunkt 3247&video=02 nolink]

Kelava o utakmici s Helsinkijem

[infopunkt 3247&video=03 nolink]

Kelava o navijačima

[infopunkt 3247&video=04 nolink]

Kelava o Samirovom stanju – Vrsaljko o Hajduku

[infopunkt 3247&video=05 nolink]

Vrsaljko o utakmici protiv Saudijske Arabije

[infopunkt 3247&video=06 nolink]

[infopunkt 3247&video=01 nolink]