Početna _playlist VIDEO: Bandić obišao Slavonsku i Vrbik

VIDEO: Bandić obišao Slavonsku i Vrbik

Bandić s novinarima i građanima u Slavonskoj (Foto: Kristijan Tabet /Medijska mreža)Gradonačelnik Milan Bandić obišao je na Slavonskoj aveniji radove na rekonstrukciji postojećeg sjevernog kolničkog traka i izgradnji trećeg prometnog traka. Sjeverni kolnički trak bit će identičan južnom, a njime će se povećati protočnost na sjevernom traku gdje se spajaju dva velika prometna toka.

Rekonstrukcija obuhvaća i radove na javnoj rasvjeti, elektroenergetskim instalacijama, rekonstrukciji semaforskih uređaja, prometnoj signalizaciji, te zaštiti postojećih instalacija. Radovi su započeli 20. srpnja a planira se da će biti gotovi do kraja kolovoza. Vrijednost radova iznosi oko 7 milijuna kuna.

Gradonačelnika je dočekala skupina nezadovoljnih stanovnika Vrbika, predvođeni zamjenicom predsjednika mjesnog odbora Vrbik Radmilom Varjačić. Požalili su se na lošu infrastrukturu ulica, probleme pješaka i divlju gradnju od strane nekih susjeda. Kažu da već 8 godina čekaju bukobrane, jer zbog nesnošljive buke noću ne mogu spavati. “Nijedna kuća od 2000. g. nije ovdje izgrađena. Ja sam naslijedio ovu situaciju” odgovorio je Bandić, potvrdivši planiranu izgradnju bukobrana. Gradonačelnik je sa stanovnicima Vrbika obišao sporne dijelove i najavio uskoro rješenje problema. (www.infopunkt.tv)

Gradonačelnik o radovima

[infopunkt 3260&video=02]

[infopunkt 3260&video=03]

… o problemima pješaka u Vrbiku

[infopunkt 3260&video=04]

S građanima o bukobranu

[infopunkt 3260&video=05]

[infopunkt 3260&video=06]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here