Početna Nagrade Veliki koncert klape Cambi uz goste – Arsena Dedića i Massima!

Veliki koncert klape Cambi uz goste – Arsena Dedića i Massima!

Foto: PRESSKlapa Cambi malo po malo otkrila je iznenađenja koja je pripremila za svoj koncert ovaj petak, 28. ožujka 2014. u Domu sportova (mala dvorana), kultnoj zagrebačkoj dvorani sa sjajnom povješću.

Zagreb Online vam poklanja dvije ulaznice za koncert apsolutnih pobjednika šibenske šansone. Dobitnica je Dijana Turk. Čestitamo!

Sigurni smo da će klapa Cambi itekako opravdati povjerenje svojim obožavatelja, a koncert će dodatno zasladiti iznimnim gostima koji će koncertu dati novu dimenziju – Massimo i Arsen Dedić.

Klapa se oduvijek trudila postavljati nove standarde i njihova zasluga za popularizaciju klapske glazbe je ogromna, jer su krajem devedesetih godina obradama kultnih autorskih pjesama Gibonnija i Harija Rončevića pokazali novim mladim generacijama svu ljepotu klapskog pjevanja, dali novu dimenziju obrađenim pjesmama i zainteresirali mlade.

Osvojili su pet puta klapski festival “FDK Omiš”, osvojili sve nagrade i na drugim klapskim festivalima i onda u potrazi za novim glazbenim pravcima počeli snimati nove pjesme i sa njima postigli nove velike uspjehe. U klapi se promijenilo nekoliko generacija, a ova zadnja generacija nas je od 2007. zadivila nizom uspjeha, osvojenim festivalima, osvojenim Porinima, nagradama za Hit godine itd.

Koncerti u Zagrebu i Splitu obilježili su njihovu karijeru. U Zagrebu su dva puta napunili Lisinski, a svoj zadnji veliki koncert u Zagrebu 2011. u dvorani Hypo centra klapa je ostala zapanjena informacijom kako je taj koncert rasprodan u samo nekoliko dana te je tako u suradnji sa organizatorom Scardona odmah pronašla i drugi termin za dodatan koncert. Tada su rasprodali dva koncerta za redom.

Samo nekoliko mjeseci nakon, dostojanstveno i u velikom stilu klapa Cambi napravila je slavljenički koncert povodom 25 godina karijere na Poljudu. To je bio jedan veliki hrabri iskorak jer do tada niti jedna klapa nije održala stadionski koncert!

Osvojili su Porine, postali apsolutni pobjednici šibenske šansone, a nakon toga zaputili se na prvu veliku samostalnu turneju po Americi gdje su tamošnju publiku, malo je reći – oduševili! Unaprijed rasprodanim koncertima osvojili su New York, Pittsburgh, Cleveland, Mississaugu i Chicago!

Zagrebačkoj publici će dati najbolje od sebe pjevajući stare i nove hitove “Od zipke do križa”, “Kriva karta, “Ne more mi bit”, “Sad kada došla si”, “Oprosti mi jube” i novi singl koji se zavrtio na radio postajama- “Neprolazna”!

OSVOJITE NAGRADU

Poklanjamo vam 1×2 ulaznice za koncert klape Cambi.

Ukoliko želite osvojiti nagradu, igrajte se s nama. Pošaljite nam odgovor na nagradno pitanje na mail adresu: [email protected] s naslovom KLAPA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona.

Nagradno pitanje: Napišite u jednoj rečenici – Zašto baš vi trebate osvojiti ulaznice za koncert klape Cambi?

Vaše prijave primamo do srijede, 26. ožujka, nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

1 Komentar

  1. KLAPA
    Zato što moja kćer obožava klape a nisam joj u mogućnosti kupiti karte.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here