Početna Izbor Velika konkurencija za 25. titulu Kraljice Hrvatske

Velika konkurencija za 25. titulu Kraljice Hrvatske

1068
0

Zagrebačka koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u utorak, 8. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Toga dana, pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor „Kraljica Zagreba“, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike. Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ imat će čast natjecati se za vodeću jubilarnu titulu Kraljice Hrvatske u hotelu Lone u Rovinju na jubilarnom 25. finalnom izboru jednog od najstarijih izbora ljepote te prvog i jedinog za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Djevojke će se predstaviti u svečanim haljinama, prelijepim i raskošnim vjenčanicama, te kupaćim kostimima. Program će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić Rogoznica, a između biranja pobjednice zapjevat će poznate zvijezde iznenađenja, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory. Posjetitelji će tako uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu, a nakon izbora i proglašenja pobjednice, organizirano je slavlje u Kavani Lisinski, gdje će se novoizabrana Kraljica Zagreba po prvi puta predstaviti javnosti.

Ususret izboru, djevojke su obavile i posljednje pripreme. Tijekom jučerašnjeg dana, susrele su se s gradonačelnikom grada Zagreba, gospodinom Milanom Bandićem, koji im je poželio toplu dobrodošlicu te podijelio ruže kao simbol ljepote, nakon čega su opušteno uživale u vožnji Double-Deckerom, iz kojeg su imale prilike razgledati brojne znamenitosti grada Zagreba.

Pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti, 8. svibnja 2018. s početkom u 20:00 sati. Ulaz na ovu svečanu manifestaciju je slobodan uz obaveznu rezervaciju na [email protected]