Početna Događanja Veličanstveni nastupi u Lisinski Atriumu

Veličanstveni nastupi u Lisinski Atriumu

Nakon 20-ak zabavnih i raznovrsnih programa održanih tijekom proljeća i ljeta, i u rujnu otvaramo pozornicu Lisinski Atriuma na kojoj nas očekuju spektakl za ljubitelje klasike, pop-senzacije i legendarni izvođači, klapska glazba i komedija! Pripremite se za jesen uz ponudu koju nitko ne može nadmašiti!

Od 7. do 11. rujnaBranimir Bubica i klapa Sebenico donijet će šibensku pjesmu u srce Zagreba proslavom dviju okruglih obljetnica, Željko Pervan nasmijat će vas do suza svojim zgodama i nezgodama u programu „Ljubav i zloba 2“, a elektro-akustična pop-atrakcija Detour izvest će svoje velike hitove, ojačani dvjema novim vokalisticama.

Proslavljena čelistica Ana Rucner predstavit će 14. rujna svoj novi glazbeni projekt u kojem je okupila glazbenu ikonu Vladu Kalembera, frontmana Srebrnih krila te mladog bubnjara i trubača Marka Duvnjaka. Njih troje pripremaju nezaboravni repertoar za sve generacije različitih glazbenih ukusa.

Jesensko izdanje Lisinski Atriuma zatvorit će 17. rujna legendarni glazbenik Neno Belan, koji će svoje kultne pjesme otpjevati i odsvirati uz pratnju Mediteran Orchestra.

Ispratimo ljeto zajedno na otvorenoj pozornici uz bogat i atraktivan program Lisinski Atriuma!

Ulaznice za sve programe dostupne su na blagajnama Lisinskog, online na www.lisinski.hr te na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here