Početna Sport Večerašnja utakmica je ružičasta!

Večerašnja utakmica je ružičasta!

774
0

Kada sudac danas u 18:30 sati u Ledenoj dvorani podbaci prvi pak za početak susreta između Medveščaka i Lade iz Toljatija, ružičasti dresovi koji će drugu godinu zaredom zavladati Brlogom označavat će još jednu borbu u kojoj Medvjedi ove godine ponovno sudjeluju.

„Velika je stvar da ovakve akcije nastavljaju živjeti. Naravno, svjesni smo broja ljudi koji nas svakodnevno prate i do kojeg možemo doprijeti svojim porukama. Baš zbog toga je važno da se uključimo u akcije ovog tipa. Ovo je zaista mnogo više od pojavljivanja na ledu u ružičastom dresu te ukoliko ova naša kampanja potakne jednu osobu na preventivni pregled, bit ćemo zadovoljni“ – izjavio je Nathan Perkovich kojemu ovo nije prvi put da nosi ružičasti dres Medveščaka.

U suradnji s klupskim partnerom Podravkom i sve za pomoć i podršku Udruge žena oboljelih od raka dojke „Sve za Nju“, pozivamo sve navijače da još jednom pokažu svoje veliko srce i uključe se u humanitarnu licitaciju dresova i potpisanih ružičastih pakova na web stranici www.aukcije.hr, koja će započeti danas sa sučevim zviždukom, točno u 18:30 sati i trajati do ponedjeljka, 2. studenoga u 20 sati.