Početna Izbor Vaterpolistice ŽAVK Mladost nadjačale Beograđanke

Vaterpolistice ŽAVK Mladost nadjačale Beograđanke

206
0

Vaterpolistice ŽAVK Mladost nadjačale su Beograđanke VK Palilula te izvrsnim rezultatom 10:7 obranile naslov pobjednica Regionalne vaterpolo lige. Za najbolju igračicu dvaju turnira Regionalne lige proglašena je Emmi Miljković, dok je za najbolju igračicu današnjeg finala izabrana Matea Skelin sa dva postignuta gola. U finalnoj utakmici Regionalne lige zaigrala je i najmlađa članica seniorki ŽAVK Mladost, 13- godišnja Latica Medvešek koja je zamijenivši povrijeđenu Natašu Šerkinić dokazala kako bez problema konkurira seniorskom uzrastu.

“Ovo je za mene veliko iskustvo. Prvi put sam nastupila na finalu Reginalne lige za seniorsku ekipu. Utakmica je bila jako dobra, djevojke su bile odlične u obrani i još bolje u napadu. Očekivala sam ovakvu igru i bilo je stvarno odlično.”– izjavila je Latica Medvešek.

U sastavu ŽAVK Mladost za finalnu utakmicu Regionalne vaterpolo lige bile su: Emmi Miljković, Petra Županić, Elena Crnički, Dina Lordan, Matea Skelin, Mia Topić, Dea Domazet, Petra Bukić, Kiara Brnetić, Lidija Crnički, Nataša Šerkinić, Rea Lucić, Latica Medvešek i Filipa Petrić.

“Bilo je baš onako kako smo se dogovorile. Cure su fantastično odigrale obranu, Latica je stvarno lijepo branila, a i u napadu smo bile aktivne.” – zaključila je trenerica Mia Šimunić.