Početna Vijesti Sport Vahid Halilhodžić: Iz Dinama ni za ponudu iz snova

Vahid Halilhodžić: Iz Dinama ni za ponudu iz snova

0

Vahid HalilhodžićTrener Dinama Vahid Halilhodžić izjavio je kako nema nakanu napustiti kormilo zagrebačke momčadi te kako je veoma zadovoljan svojim trenutačnim statusom i odnosima koje je izgradio u hrvatskom nogometu, piše sarajevski “Dnevni avaz”.

– I u ova četiri mjeseca imao sam više nego dobre ponude, ali sve sam ih redom odbio. To bih uradio i da mi netko ponudi uvjete iz snova,- kazao je Halilhodžić u intervjuu odgovarajući na pitanje bi li napustio Maksimir uz bolju ponudu.

Kako su još uoči Božića javljali mediji Vahid Halilhodžić odbio je ponudu da preuzme Monako koji je ponudio je našem treneru veću godišnju plaću od sadašnjih 900.000 eura u zagrebačkom Dinamu.

Za Halilhodžić je uvođenje Dinama u europsku Ligu prvaka veliki izazov, a “Što je veći izazov, to je privlačniji”. Od dosadašnjih rezultata istakao je da je prije njegovog dolaska Dinamo zaostajao za Hajdukom tri boda, a sada ih ima pet više. Također, u Europskoj ligi postignuto je više nego što su mnogi očekivali.

Posljednji ispad Zdravka Mamića nije komentirao jer, kako je rekao, na odmoru u Francuskoj ne prati domaće medije, dok je za vrijeđanja na stadionima u Hrvatskoj izjavio da su odraz stanja u društvu.

-Nacionalističke i fašističke poruke moraju se sasjeći u korijenu. O tome se ne smije šutjeti,- poručio je Halilhodžić.