Početna Vijesti Zanimljivosti Utrka u štiklama u centru Zagreba

Utrka u štiklama u centru Zagreba

813
0

Kako štikle nisu rezervirane samo za večernje izlaske i nesigurne korake, mogli ste se uvjeriti na trećoj po redu Storyjevoj utrci na štiklama. Uzbuđenja i zanimljivosti te lijepih štikli i još ljepših žena, na glavnom zagrebačkom trgu, Trgu bana Jelačića u subotu nije nedostajalo.

Pobjednica Lea Bušac čije su potpetice bile visoke čak 13 centimetara, odnijela je sa sobom glavnu nagradu od 10 000 kuna na potrošačkoj kartici, koju je osigurao glavni pokrovitelj utrke ‘Planet obuća’. Drugoplasirana Martina Hruška osvojila je Lewisov poklon bon vrijedan 5000 kuna, a treća Kristina Grlić postala je ponosna vlasnica Samsung Galaxy Note-a.

Na jednoj od najzanimljivijih i najizgled najtežih utrka – sprint u štiklama – natjecale su se i mnoge poznate osobe. U utrci koja se trčala 100 metara, potpetica je morala biti visoka najmanje 8 cm, a široka najviše 2 cm pobjedila je urednica ‘Showbizza’ Dnevnik.hr-a i ‘Scene’ Martina Podgorski. Pobjedivši, Martina je iza sebe ostavila manekenku Aleksandru Grdić, bivšu Miss Ivanu Delač Đolo te pjevačice Žanamari Lalić i Martinu Vrbos.

Sve one koje su željele biti sudionice te utrke nisu smjele biti mlađe od 18 godina te se u posljednje dvije godine nisu smjele profesionalno baviti trčanjem niti biti članice nekog atletskog kluba.  Osim zanimljive utrke, prikupljale su se  i donacije za ‘Korak u život’ aukcijom štikli, koje su za tu akciju darovali poznati te kupnjom končanih narukvica. Za aukciju časopisa Story svoje najdraže štikle su darovale Nikolina Pišek, Anamarija Asanović i mnoge druge zvijezde hrvatske scene, a najvišu cijenu od čak 610 kuna su postigle štikle pjevačice Indire.

Izvor: story.hr