Početna Moj Zagreb Novosti Uskrsni paketi za radnice Kamenskog

Uskrsni paketi za radnice Kamenskog

762
0

paketi za radnice Kamenskog (Foto: www.zagreb.hr)Ususret Uskrsu na Zagrebačkom velesajmu podijeljeni su poklon paketi bivšim radnicama tekstilne industrije Kamensko. Predaji paketa je prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je naglasio da Grad pomaže te da će i dalje pomagati onima kojima je to potrebno:

– U tržišnoj utakmici, pogotovo u ovo vrijeme, mnogi ostaju bez posla. Kako bismo pomogli svojim sugrađanima, gradska će uprava u svibnju predložiti Skupštini osnivanje triju fondova: za poticanje obrtnika i poduzetnika, za prekvalifikaciju i pomoć u zapošljavanju te za pomoć u plaćanju komunalnih režija. Provođenjem takve proaktivne politike, Zagreb će nastojati olakšati životne uvjete građanima koji su iz bilo kojega razloga ostali bez posla,- rekao je gradonačelnik.

paketi za radnice Kamenskog (Foto: www.zagreb.hr)Radnice su se zahvalile i drago im je što nisu zaboravljene. Podsjetile su kako je to drugi puta u šest mjeseci što im gradonačelnik pomaže.

Grad je za bivše radnice Kamenskog pripremio 492 paketa u kojima su mnoge namirnice za blagdanski stol. (Izvor: www.zagreb.hr)