Početna Događanja Uskoro kreće druga radionica PALEO LCHF KUŽINA

Uskoro kreće druga radionica PALEO LCHF KUŽINA

Kada se u kuhinji nađu dvije Dalmatinke, tada nikako ne može biti dosadno. Što je i dokaz siječanjska rasprodana „ PALEO LCHF KUŽINA“, radionica zdrave prehrane koja se održavala u prostorijama Enzita Heksagon u Zagrebu. No, već ovaj mjesec se ponovo družimo s Anitom Šupe, poznatom nutricionistkinjom i komičarkom Marijanom Perinić.

S obzirom na to da uz sve popularniju prirodnu izvornu prehranu prema Paleo LCHF modelu sve više ljudi doživljava mnoga zdravstvena poboljšanja i lakšu kontrolu tjelesne težine, radionica je izuzetno vrijedna za sve koji žele saznati više o praktičnoj strani ovog načina prehrane. Na radionici će sudionici dobiti teorijsko znanje, ali i saznati više o praktičnom kuhanju, kombiniranju jela u krugu najbližih, kada cijela obitelj nije na istom režimu , uz brojne savjete i prijedloge za sve zaposlene. Radionica se odvija kroz ugodan i zabavan razgovor, da bi potom i sami sudionici sudjelovali u pripremi raznih jela po unaprijed dogovorenim jelovnicima.

Druga zabavno-edukativna radionica PALEO LCHF KUŽINA će se održati u nedjelju 11.ožujka 2018 u prostorijama Enzite Heksagon na Zagrebačkom velesajmu u trajanju od 10,00 do 15,00 h, po cijeni od 370 kn (( uključuje: teorijski i praktični dio, ručak s pićem, PDV i organizaciju).

Primati će maksimalno 28 sudionika.
Prijave i sve informacije na: [email protected] ili 091/552-0611.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here