Početna Izbor Urban&4 ostvaruju novi ulaz, Frankina ljetna pjesma ima najveći skok na listi...

Urban&4 ostvaruju novi ulaz, Frankina ljetna pjesma ima najveći skok na listi HR Top 40

Listu HR Top 40 još uvijek predvodi Nina Badrić s pjesmom Ja još uvijek imam istu želju (Aquarius Records).

Lista HR Top 40 donosi službene i sveobuhvatne rezultate mjerenja radijskog emitiranja na preko 130 radijskih stanica u Hrvatskoj. Podaci servisa 1Played odnose se na tjedan od 30. kolovoza do 5. rujna, od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

Drugo je mjesto pripalo singlu Zaplesala je s ljetom (Croatia Records/Menart) izvođača Matije Cveka i Marka Kutlića, kao i prošloga tjedna, dok se na treće mjesto popeo Gibonni s pjesmom Kiša (Z’naab) (Dallas Records).

Albina je s ljetnom i zaraznom melodijom pjesme La La Love (Universal Music Hrvatska) na četvrtom mjestu liste. Sa sedmog mjesta na peto vratio nam se Massimo s hitom Putujemo i kad stojimo (Aquarius Records).

Novi ulaz na listu ostvarili su Urban&4 s pjesmom Sama (Croatia Records).

Za pjesmu Sama koja je na 33. mjestu Damir Urban je sam napisao glazbu i tekst, a na aranžmanu su radili Urban&4. Producenti su ovog svojevrsnog umjetničkog djela Sandi Bratonja i Urban&4.

“Pjesma ‘Sama’ nastala je jednog jutra za mojim stolom. Vjerujem da je njena priča dovoljno jasna i nema je potrebe dodatno objašnjavati slušateljicama i slušateljima. Milica je napravila predivan spot koji prati pjesmu i ‘Sama’ je sada, zahvaljujući svima koji je slušaju, našla svoje mjesto među najemitiranijim singlovima.”, kazao nam je Damir Urban.

Urban&4, Sama, Croatia Records

Najveći skok osvojila je Franka s pjesmom Ova noć (Croatia Records/Bez komentara) – na 9. mjesto popela se s 27. mjesta liste.

Što se tiče slušanosti po regijama, Slavonija najviše sluša Zaplesala je s ljetom, a u ostatku Hrvatske i dalje je najslušanija pjesma Ja još uvijek imam istu želju.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here