Početna Događanja Ulična umjetnost u izvedbi 50+ generacija

Ulična umjetnost u izvedbi 50+ generacija

1261
0

Skupina umirovljenika i osoba starije životne dobi ovaj će petak, 20. svibnja u 15:00 sati na Zagrebačkom velesajmu dokazati da godine nisu prepreka čak ni kada je u pitanju ulična umjetnost te barem na jedan dan postati graffiti majstori. Ovi „superseniori“ će tako uzeti sprejeve u ruke, osloboditi svoju kreativnost i oslikati zid ispred paviljona br. 6.

Ovakva nesvakidašnja akcija, čiji je cilj uključiti starije osobe u nove forme umjetničkog izražavanja, osigurati im dobru zabavu te pokazati kako pravi graffiti nisu forma vandalizma, održat će se pod vodstvom Krešimira Golubića LEONA, iskusnog graffiti aktivista i crtača.

Ulična umjetnost u izvedbi 50+ generacija organizira Zaklada Zajednički put i to u sklopu drugog po redu Sajma Pravo doba. Ovaj specijalizirani sajam, namijenjen generacijama 50+, održava se od 19. do 21. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, a donosi bogat stručno popratni program koji uključuje razmjene iskustava stručnjaka, radionice, savjetovališta, tribine i panel diskusije te nastupe plesnih i pjevačkih skupina. Ulaz na sajam se ne naplaćuje, a svi su sadržaji besplatni.

Više informacija dostupno je na službenim stranicama Zaklade www.zajednickiput.hr i Zagrebačkog velesajma http://www.zv.hr/pravo-doba