Početna _playlist VIDEO: Uhićen Dragan Paravinja!

VIDEO: Uhićen Dragan Paravinja!

policija u Donjim SrđevićimaNa području Bosne i Hercegovine uhićen je Dragan Paravinja za kojim je hrvatska policija raspisala međunarodnu tjeralicu. Osumnjičen je za nestanak Antonije Bilić. Policija Republike Srpske uhitila je vozača kamiona u mjestu Donji Srđevići u Bosanskoj Posavini.

DNK analizom potvrđeno je kako su vlasi nađene u Paravinjinom kamionu pripadale Antoniji Bilić što je jučer odagnalo i posljednju sumnju da je Paravinja povezan s nestankom 17-godišnjakinje iz okolice Drniša.

Potraga za nestalom Antoniom Bilić i nadalje se nastavlja. Prema do sada prikupljenim obavijestima i saznanjima poduzimaju se daljnje mjere i radnje u cilju njezina pronalaska. Danas će se pretraživati teren na području Obrovca i Brljana, priopćila je hrvatska policija.

S obzirom da je Dragan Paravinja uhvaćen živ sigurno može pridonijeti razjašnjenju sudbine Antonije Bilić. Grupa hrvatskih kriminalista otišla je u sjedište policije u Banja Luci gdje će sudjelovati u kriminalističkom istraživanju.

Uhićen i prevezen u Banja Luku

U selu Donji Srđevići Paravinja se skrivao posljednja tri dana.  noću u napuštenim objektima, a danju u šumi. Nije daleko odmakao, tek dva i pol kilometra od mjesta gdje je posljednji puta viđen, rekao je ministar unutarnjih poslova RS Stanislav Čađo na izvanrednoj konferenciji za novinare ispred Centra za javnu bezbjednost Banja Luka.

Policija ga je uhitila u 11.50 sati i odmah je prevezen u Banja Luku gdje je stigao oko 13 sati. U njegovoj pratnji bilo je desetak policajaca.

[youtube Dy25mbQ4n0s nolink]

Antonia Bilić bila je u kamionu, za Paravinjom tjeralica

NESTALA ANTONIA BILIĆ: Kamiondžija pobjegao u BiH

1 Komentar

  1. trebali su ga u vreću stavit pa vuć ne zaslužuje da ga ovako ijepo vode u policijsku postaju

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here