Početna Događanja Udruga studenata BEST Zagreb i projekt Dani inženjera

  Udruga studenata BEST Zagreb i projekt Dani inženjera

  817
  0
  studentsko natjecanje

  Već tradicionalno devetu godinu zaredom studentska udruga BEST Zagreb u sklopu svog projekta EBEC Zagreb-Dani inženjera daje šansu mladim inženjerima da svoja umijeća iskažu pred profesorima, predstavnicima tvrtki te svojim kolegama. Od 21. do 23. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva odvijat će se tri dana događanja na kojima svaki student Sveučilišta u Zagrebu može naći nešto za sebe.

  Za sve one natjecateljskog duha održat će se dva inženjerska natjecanja: Case study (idejna rješenja zadanog problema) te Team design (praktično rješenje određenog problema) za studente koji se više žele pokazati u praksi. Studente želimo potaknuti na korištenje vlastitih vještina i znanja, a time ujedno promoviramo i razvijamo timski rad koji ima veliku važnost u poslovnom okruženju. Za one željne primjenjivih znanja koja će im pomoći pri zaposlenju, BEST Zagreb je pripremio radionice pisanja životopisa i raznih soft skills vještina.

  Pobjednički timovi Case study i Team designa, će svoje vještine predstaviti na regionalnom natjecanju u Ljubljani zajedno sa pobjedničkim timovima iz Austrije, Njemačke i Slovenije. Pokažu li se i tu najbolji, putuju na finalno natjecanje u Beograd. Prijave počinju 1. ožujka i traju do 13. ožujka, a odvijati će se elektroničkim putem.

  BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.