Početna Izbor Učinkovit repelent siguran za kožu i naše ljubimce

Učinkovit repelent siguran za kožu i naše ljubimce

133
0
Image by Mila Kusmenko from Pixabay

U bio&bio trgovine stiglo je prirodno i učinkovito sredstvo protiv komaraca i krpelja. BIO Repelent Predator aerosolni je repelent baziran na prirodnim esencijalnim uljima. Ovo biocidno sredstvo s eteričnim uljem limunskog eukaliptusa učinkovito štiti od komaraca i krpelja, prikladan je za primjenu na koži i odjeći, mogu ga koristiti djeca starija od dvije godine te je siguran za kućne ljubimce. Zaštitite se od insekata prirodnim putem i nesmetano uživajte u svježem zraku.

Prirodna i učinkovita zaštita od komaraca i krpelja

Dolaskom toplijih dana mnogi su jedva dočekali da mogu provoditi više vremena na otvorenom. Nažalost, osim ugodnog druženja s najdražima, to najčešće znači i društvo različitih insekata. Zaštitite se prirodnim putem, sigurnim za vašu kožu i okoliš te nesmetano uživajte u svježem zraku.

U bio&bio trgovine stiglo je prirodno i učinkovito sredstvo protiv komaraca i krpelja. BIO Repelent Predator aerosolni je repelent baziran na prirodnim esencijalnim uljima. Ovo biocidno sredstvo sadrži eterično ulje limunskog eukaliptusa koje je široko poznato po svojem insekticidnom djelovanju pa se često koristi i za pripremu homemade prirodnih repelenta. Ovaj BIO repelent u spreju praktičan je i spreman za korištenje. Učinkovito štiti od komaraca i krpelja, prikladan je za primjenu na koži i odjeći, mogu ga koristiti djeca starija od dvije godine te je siguran za kućne ljubimce.

Više na biobio.hr

BIO Repelent Predator 150ml | MPC 99,90 kn