Početna ZG vodič Izleti, obilasci U Vrbovec – na “Kaj su jeli naši stari”

U Vrbovec – na “Kaj su jeli naši stari”

1245
0

Autor:
Branko Karapandža
[email protected]

Kaj su jeli naši stariVrbovec će i ove godine, 30. jubilarni put, biti domaćin manifestacije Kaj su jeli naši stari, koja će se održati od petka 27. kolovoza do nedjelje 29. kolovoza. Kao i svake godine, sadržaja će biti dovoljno za sve posjetitelje i svačiji ukus. Već danas, 27. kolovoza u 17 sati bit će organizirani pokazni turnir i mala škola streličarstva za posjetitelje, a u 18 sati na Blanju će biti dječja utrka. U isto vrijeme u vrbovečkoj pošti otvorit će se filatelistička izložba. Na ljetnoj pozornici s početkom u 20 sati održat će se revija zagorskih sastava Kaj v Vrbovcu, a od 22.30 sati posjetitelje u šatoru zabavljat će Gustafi.

Svečano otvorenje je u subotu 28. kolovoza u 11 sati na ljetnoj pozornici. Do 18 sati tamo će nastupati kulturno-umjetnička društva iz Dubrave i Brestja te lakrdijaška skupina Artifan. Zvijezde zabavne emisije Hrvatska traži zvijezdu Kim Verson i Vilibald Kovač zabavljat će posjetitelje od 20 sati, a ljubitelji rocka od 23 sata uživat će u hitovima Prljavog kazališta.

Vlak Potepuh vozit će do Vrbovca

Organizatori su izvijestili da će u subotu i nedjelju u 10.20 sati iz Zagreba za Vrbovec voziti prigodni vlak Potepuh, koji će stajati u Maksimiru, Sesvetama i Dugom Selu. Povratak za Zagreb iz Vrbovca je u 18.18 sati istoga dana.

Srednja škola Vrbovec organizira u subotu i nedjelju od 10 do 13 i od 17 do 21 sat Palačinkijadu. Vrbovečka udruga vinara za vikend će od 10 do 22 sata u vinskom podrumu na gradskoj tržnici predstaviti svoja vina…

“Kaj su jeli naši stari” možemo i mi od 27. kolovoza