Početna Događanja U Studiju imaju sve!

U Studiju imaju sve!

105
0

Tjedan započinjemo u utorak 18.2  s ruskim komičarom Olegom Denisovim koji je nakon Europske turneje s one man show-om Russian Troll došao i do Hrvatske. Njegov stand up je na engleskom pa je idealan za povesti sve svoje strane prijatelje koji inače ne mogu uživati u stand up-u.

Prvi comedy duo u tjednu nastupa u četvrtak 20.2, su Igor Drljo i Tihomir Paravina koji su udružili snage i pripremili show kojeg svi vole i nazvali ga Niđe veze. Drugi duo u tjednu su Marina Orsag i Aleksandar Perišić koji u subotu 22.2 nastupaju sa sada već kultnim show-om koji se bavi hrvatsko-srpskim odnosima, Kaj Bre?! je opet u studiju pa požurite po svoje ulaznice jer brzo nestaju. Ovaj urnebesni show svatko mora pogledati barem jednom!

Osim u subotu, Aleksandar Perišić nastupa u petak 21.2 i dolazi s one man show-om Kompleksandar. Aleksandar Perišić je kralj inteligentnog i crnog humora, nemojte propustiti priliku vidjeti show ovog britkog i fascinantnog uma. Crni humor osim u petak možete gledati i u nedjelju kada je show Black Sunday. Na njemu će svoje crnohumorne fore skupiti Marina Orsag, Marko Dejanović, Aleksandar Perišić i Igor Drljo. 

Za kraj ćemo spomenuti show koji je svaki put rasprodan mjesec dana unaprijed, Treći Dejt od Tina Sedlara koji je ovu srijedu, 19.2. Pratite našu stranicu kako ne bi opet ostali bez ulaznica za ovu predstavu.

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili https://www.facebook.com/StudioSmijeha/.

Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.