Početna Događanja U Masarykovoj 12 nova oaza ljepote!

U Masarykovoj 12 nova oaza ljepote!

297
0

Sinoć je u Masarykovoj 12 sve bilo u znaku ljepote i to one drevne. Na svečanom otvorenju luksuznog brenda Kedma Cosmetics, okupile su se poznate ljepotice u znatiželji da isprobaju proizvode koje pomlađuju i uljepšavaju kožu lica i tijela svake žene.

Kedma je u Hrvatsku je stigla nakon zemalja SAD-a, Meksika, Švicarske, Nizozemske, Filipina, Koreje, Italije, Austrije, Engleske, Finske, Njemačke, Španjolske, Tajlanda, Nizozemske, Izraela i mnogih drugih. Sama činjenica da je slogan ovog brenda „Forever Young“, govori o tome o kakvim je proizvodima riječ. Pomažu koži da zadrži vitalnost i mladolikost, a kao brend surađuju s vrhunskim svjetskim dermatolozima i vodećim ekspertima u kozmetologiji.

Tajna Kleopatrine ljepote je otkrivena, a nalazi se u Kedma proizvodima koji svakoj ženi pružaju potpuno zadovoljstvo i ugodu. Poznato je da je Kleopatra na neki način bila preteča, možemo reći i začetnica beauty tretmana i znala je što je najbolje koristiti kako bi što duže zadržala ljepotu i mladolikost. Osim kozmetičkih učinaka, Kedma proizvodi imaju i ljekovita svojstva koja pomažu oboljelima od raznih kožnih nepravilnosti i kožnih bolesti. Svi proizvodi imaju ISO certifikate, ne sadrže parabene i što je jako važno, nisu testirani na životinjama.

Ostati zauvijek mlad očito nije nemoguće, a tajna se krije u trgovini Kedma čiji proizvodi u svom sastavu imaju od čestica 24-karatnog zlata, praha bisera, hijaluronske kiseline pa sve do morskog kolagena i mnogih drugih. Tko ne bi htio doživjeti sastojke koji odišu luksuzom, a dostupni su svima i jednostavno uživati u pilinzima, maskama, serumima i kremama koje su stvorene za vječnu mladost?