Početna ZG vodič Događaji U Ljetnom kinu Gradec ciklus španjolskog filma

U Ljetnom kinu Gradec ciklus španjolskog filma

989
0

U zagrebačkom Ljetnom kinu Gradec, od danas 8. kolovoza, do nedjelje 12. kolovoza, bit će prikazan ciklus španjolskog filma.

U suradnji s Veleposlanstvom Španjolske u Hrvatskoj, u besplatnom kinu na Katarinskom trgu, s početkom u 21 sat, do kraja tjedna, bit će prikazano pet španjolskih filmova i to: ‘Privatni detektivi’, ‘Stvari koje ti nisam nikad rekao’, ‘Vrtlarev pas’, ‘Sedam biljarskih stolova’ i ‘Povratak u Hansalu’.

Kino Gradec bit će otvoreno sve do 2. rujna s programom u selekciji tvrtke KineFilm i distributera Discovery film&videa.

Posjetitelji ljetnog kina moći će vidjeti i najbolje turističke filmove, filmove o ekstremnim sportovima te dokumentarce sa Zagrebdoxa jer je od ove godine počela suradnja sa Zagreb Tourfilm Festivalom i Dokukinom.

Ove godine je za najmlađe ‘sa Štrosa’ u kino premješteno i malo lutkarsko kazalište LET koje svakoga tjedna, od ponedjeljka do četvrtka u 19,30 sati, svojim raznovrsnim predstavama čini program bogatijim, a na početku svake projekcije filma i ove godine se može pogledati po jedna epizoda crtanog filma, popularnog Profesora Balthazara.