Početna Moj Zagreb Novosti TZGZ nastavlja razvijati zagrebačku turističku ponudu

TZGZ nastavlja razvijati zagrebačku turističku ponudu

Spread the love

zagreb-300x210Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) od ovog tjedna ima novu direktoricu svog Turističkog ureda Martinu Bienenfeld koja najavljuje nastavak rada te zajednice na razvijanju zagrebačke turističke ponude s naglaskom na sustavnu suradnju s domaćim i stranim medijima, touroperatorima, hotelima, aviokompanijama i turističkim agencijama.

O tome su izvijestili danas iz zagrebačke Turističke zajednice podsjećajući da je Bienenfeld na tu poziciju slijedom prijave na natječaj izabralo Turističko vijeće TZGZ-a na čelu s predsjednikom, zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

S ciljem što aktivnije promocije Zagreba na domaćem i stranim tržištima TZGZ će i pod vodstvom Bienenfeld nastaviti organizirati posebne prezentacije te nastupe na turističkim sajmovima i kongresnim burzama vjerujući u nastavak pozitivnih turističkih trendova u glavnom hrvatskom gradu.

Bienenfeld je u TZGZ došla iz Grada Zagreba gdje je bila voditeljice Odjela za turizam pri Gradskom uredu za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, a nakon Filozofskog fakulteta u Zagrebu završila je i poslijediplomski znanstveni studiji, smjer Međunarodni turizam u nacionalnoj ekonomiji na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here