Početna Izbor Tuheljska noć se ove godine ne propušta!

Tuheljska noć se ove godine ne propušta!

Spread the love

Uz brojna iznenađenja koja su ove godine pripremile Terme Tuhelj uskoro slijedi još jedno. U suradnji s Turističkom zajednicom općine Tuhelj, 29. srpnja na Vodenom planetu održat će se 35. Tuheljska noć na kojoj će nastupiti popularni pjevač Joško Čagalj – Jole. Upravo je on jedan od najvećih zabavljača hrvatske glazbene scene koji će ove godine stati na pozornicu u Termama Tuhelj i otpjevati svoje najveće hitove. Posjetitelji će uživati u dvosatnom besplatnom koncertu u kojem će se nizati njegovi brojni hitovi poput Jednina i množina, Da je duša od papira, Jedna mala plava, Kada žene tulumare, Nina, Srce veliko…

U Termama Tuhelj – Art&Wine fest

Kako bi Tuheljska noć bila još veselija, za zagrijavanje atmosfere bit će zadužen Boss band, a u pauzama će domaće i strane hitove puštati DJ, koji će posjetitelje držati na nogama do ranih jutarnjih sati.

Osim glazbenog doživljaja, posjetitelje očekuje i bogata gastronomska ponuda uz pečenog vola i ostale gastro delicije, a cocktaile će spravljati spretni i vrhunski hrvatski barmeni. Za one sportskog duha održat će se finale Well malonogometnog turnira. Kako bi roditelji mogli nesmetano uživati i opustiti se, za najmlađe posjetitelje bit će osiguran dječji kutak. Vatromet u ponoć bit će vrhunac Tuheljske noći.

Tuheljska noć počinje u 20:00 h, a zavšava u 4:00 h. S obzirom da je ulaz slobodan, potrebna je samo dobra volja i malo slobodnog vremena. Treba istaknuti da Joletov koncert nije jedini besplatan koncert s kojim će Terme Tuhelj počastiti svoje goste. Naime, već 5. kolovoza nastupa Saša Lozar, a 19. kolovoza Natali Dizdar. Oboje će nastupiti u sklopu Art&Wine festa.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here