Početna Događanja Tri glazbene poslastice u finalnom tjednu na Strossovom trgu

Tri glazbene poslastice u finalnom tjednu na Strossovom trgu

Sjajan glazbeno-gastro-nogometni festival Foodballerka ušao je u zadnji tjedan. Iako zadnji, ne i manje zanimljiv, jer posjetitelje očekuju tri sjajne glazbene poslastice. U srijedu (11.7) će već od 16 sati pozornicu zauzeti zagrebački dečki iz grupe B and the Bops i u rockabilly ritmovima pozvati posjetitelje na ples.

Otkrijte zašto su Britanci njihov album All tangled up! proglasili jednim od najboljih rockabilly izdanja u Europi.

Mnogi kažu da je četvrtak novi petak i odličan dan za partijanje. Foodballerki četvrtog dana (12.7), dolaze u goste legendarni Songkillersi, u čijem svijetu nema pravila. Od prošle su godine punoljetni, a vratit će nas u osamdesete uz funky, pop i rock.

Nedavno su proslavili svoj 35-i rođendan, no jednom ko’ nijednom. Zato Psihomodo Pop na pozornici Foodballerke u subotu, 14.7. opet slavi. Nadamo se da će se u publici naći i Ramona, Frida, Dona ili Mila i da će se svi super provesti jer uz njihove, dobro poznate pjesme, plešu i pjevaju sve generacije.

Osim glazbe nastavlja se i nogometna polufinalna i finalna groznica, na jednom velikom i više manjih ekrana, odaberite sami.

A da ne biste ostali gladni i žedni tu su naši specijaliteti i craftane pive, na više od dvadeset kućica. Najmlađi su dobrodošli u KIDS zonu, a svakako posjetite i jedan od photo pointova, zamrznite se ili odmorite i ponesite uspomenu na Foodballerku.
Ulaz na koncerte je besplatan.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here